MyArmStatus.Do.Am

Գլխավոր էջ | Գրանցում | Մուտք
ՈՒրբաթ, 22.11.2024, 04:40
Ողջույն Հյուր | RSS
Կայքի մենյու
Մինի - չաթ
200
Մեր հարցումը
Որ բրաուզերն եք նախընտրում?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 208
Ժպիտներ
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0
Գլխավոր էջ » Խոհանոց

Բրնձով և սնկով կոտլետՍոխը, սունկը մանր կտրատել և տապակել ձեթի մեջ, ընթացքում համեմել աղով և պղպեղով: Այնուհետև ավելացնել բրինձը, ձուն, օսլան և այնուհետև համեմել աղով և պղպեղով: Ճաշի գդալով վերցնել, գնդիկներ պատրաստել, կոտլետի տեսք տալ, երկու կողմից ալյուրի մեջ թաթախել և տապակել ձեթի մեջ: Կարող եք մատուցել որևէ սոուսի հետ:

Կատեգորիա: Խոհանոց | Դիտումներ: 975 | Ավելացրեց: Lilit | Ամսաթիվ: 31.03.2014 | Մեկնաբանություններ (2)

Բաղադրությունը

Բաղադրությունը.
խմորի համար.

250գր ալյուր,
25գր “ՀԱՑԹՈՒԽ” խմորիչ,
1 բաժակ կաթ,
1/2 թեյի գդալ աղ,
3 ճաշի գդալ բուսական յուղ: 

Լցոնի համար.
300գր. մաքրած լոլիկ, 400գր. խոզապուխտ, 4 շերտ պանիր (բարակ կտորներ), 300գր սունկ, 1 պճեղ սխտոր, 1 բաժակ սպիտակ գինի, աղ:

Պատրաստման եղանակները

Խմորը բացել և դնել յուղած տապակի վրա: Կտրատած սունկին ավելացնել 1 ճ.գդ. բուսական յուղ, մեկ պճեղ սխտոր, մեկ բաժակ սպիտակ գինի և եփել 15 րոպե, հետո աղ ցանել: Խմորին բուսական յուղ քսել, վրան լցնել լոլիկը, խոզապուխտի կտորները, սունկը և քերած պանիրը: Դնել նախօրոք տաքացրած ջեռոցի մեջ և թողնել 20 րոպե:

 

Բարի Ախորժակ

Կատեգորիա: Խոհանոց | Դիտումներ: 947 | Ավելացրեց: HaRuT | Ամսաթիվ: 30.03.2014 | Մեկնաբանություններ (1)

Բաղադրիչներ.         

  • հավի կրծքամիս,
  • լոլիկ, պղպեղ,
  • կեչուպ, 
  • շամպինիոն, 
  • ձիթայուղ,
  • ձիթապտուղ,
  • մարինացված վարունգ, 
  • սոխ, 
  • պանիր,
  • թթխմոր


 Մանր կտրատած հավի կրծքամիսը 3-4 րոպե տապակել ուժեղ կրակի վրա: Կտրատել լոլիկը, պղպեղը, մարինացված վարունգը, սոխը, ձիթապտուղները: Խմորը դնել տապակին, քսել կեչուպ, վրան շաղ տալ սոխը, վրան սունկը, հավի միսը, ձիթապտուղներն ու վարունգը: Վերջում տեղադրել լոլիկն ու քաղցր պղպեղը: Եփել ջեռոցում 180 աստիճանի պայմաններում 10-12 րոպե: Այնուհետև հանել, պիցցայի վրա քերած պանիր շաղ տալ, ևս 5 րոպե դնել ջեռոցի մեջ:

Կատեգորիա: Խոհանոց | Դիտումներ: 720 | Ավելացրեց: HaRuT | Ամսաթիվ: 19.08.2013 | Մեկնաբանություններ (1)

4 լոլիկ,
1 վարունգ,
1 կարմիր սոխ
քաղցր պղպեղ – 1հատ
բրինձա ( ֆետա պանիր) – 250 գ
ձիթապտուղ – 12 հատ
սուսամբար – 1 թեյի գդալ
ձիթապտղի յուղ – 3 ճաշի գդալ
կիտրոնի հյութ – 1 ճաշի գդալ

Բանջարեղենը լվանալ, չորացնել: Վարունգը երկարությամբ կիսել, սերմերը հեռացնել, շերտատել: Յուրաքանչյուր լոլիկը 8 մասի բաժանել: Պղպեղի սերմատուփը հեռացնել, քառակուսիներով կտրատել: Սոխը մանր կտրատել: Ցանկության դեպքում բանջարեղենին ավելացնել  կես փոքրիկ գլուխ կաղամբ: Պանիրը քառակուսի կտրատել: Աղցանամանի մեջ խառնել լոլիկը, վարունգը, պղպեղը, սոխը, պանիրը, անկորիզ ձիթապտուղները: Վրան կիտրոնի հյութ ցողել, բուսայուղ լցնել: Աղցանի վրա կարելի է աղ ցանել, քանի որ պանրի աղիությունը բավական է:

ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ
Կատեգորիա: Խոհանոց | Դիտումներ: 630 | Ավելացրեց: HaRuT | Ամսաթիվ: 17.07.2013 | Մեկնաբանություններ (1)

Բաղադրությունը`
 օղի,
 կոկոսի հյութ,
 նարնջի հյութ,
 անանասի հյութ,
 սառույց:
Պատրաստման եղանակը`
 
Խառնել օղին և թարմ կոկոսի հյութը (այն ոչնչացնում է ալկոհոլի հոտը և համը), ավելացնել անանասի և նարնջի հյութերը: Այնուհոտև լցնել կոկտեյլները բաժակների մեջ և ավելացնել սառույցը: Ցանկության դեպքում բաժակները զարդարել նարնջի կամ անանասի պճեղներով:
Կատեգորիա: Խոհանոց | Դիտումներ: 736 | Ավելացրեց: HaRuT | Ամսաթիվ: 05.07.2013 | Մեկնաբանություններ (2)

Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Նոյեմբեր 2024  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Գրառումների պահոց

Copyright MyCorp © 2024 |