| Մեր հարցումը | |
| Վիճակագրություն |
Ընդամենը ակտիվ. 1 Հյուրեր. 1 Անդամներ. 0 |
|
 | |  |
 | Գլխավոր էջ » Խոհանոց
Սոխը, սունկը մանր կտրատել և տապակել ձեթի մեջ, ընթացքում համեմել աղով և պղպեղով: Այնուհետև ավելացնել բրինձը, ձուն, օսլան և այնուհետև համեմել աղով և պղպեղով: Ճաշի գդալով վերցնել, գնդիկներ պատրաստել, կոտլետի տեսք տալ, երկու կողմից ալյուրի մեջ թաթախել և տապակել ձեթի մեջ: Կարող եք մատուցել որևէ սոուսի հետ:
Կատեգորիա:
Խոհանոց
|
Դիտումներ:
1052
|
Ավելացրեց:
Lilit
|
Ամսաթիվ:
31.03.2014
|
|
Բաղադրությունը
Բաղադրությունը.
խմորի համար.
250գր ալյուր,
25գր “ՀԱՑԹՈՒԽ” խմորիչ,
1 բաժակ կաթ,
1/2 թեյի գդալ աղ,
3 ճաշի գդալ բուսական յուղ:
Լցոնի համար.
300գր. մաքրած լոլիկ, 400գր. խոզապուխտ, 4 շերտ պանիր (բարակ կտորներ), 300գր սունկ, 1 պճեղ սխտոր, 1 բաժակ սպիտակ գինի, աղ:
Պատրաստման եղանակները
Խմորը բացել և դնել յուղած տապակի վրա: Կտրատած սունկին ավելացնել 1 ճ.գդ. բուսական յուղ, մեկ պճեղ սխտոր, մեկ բաժակ սպիտակ գինի և եփել 15 րոպե, հետո աղ ցանել: Խմորին բուսական յուղ քսել, վրան լցնել լոլիկը, խոզապուխտի կտորները, սունկը և քերած պանիրը: Դնել նախօրոք տաքացրած ջեռոցի մեջ և թողնել 20 րոպե:
Բարի Ախորժակ
Կատեգորիա:
Խոհանոց
|
Դիտումներ:
1020
|
Ավելացրեց:
HaRuT
|
Ամսաթիվ:
30.03.2014
|
|
Բաղադրիչներ. 
- հավի կրծքամիս,
- լոլիկ, պղպեղ,
- կեչուպ,
- շամպինիոն,
- ձիթայուղ,
- ձիթապտուղ,
- մարինացված վարունգ,
- սոխ,
- պանիր,
- թթխմոր
Մանր կտրատած հավի կրծքամիսը 3-4 րոպե տապակել ուժեղ կրակի վրա: Կտրատել լոլիկը, պղպեղը, մարինացված վարունգը, սոխը, ձիթապտուղները: Խմորը դնել տապակին, քսել կեչուպ, վրան շաղ տալ սոխը, վրան սունկը, հավի միսը, ձիթապտուղներն ու վարունգը: Վերջում տեղադրել լոլիկն ու քաղցր պղպեղը: Եփել ջեռոցում 180 աստիճանի պայմաններում 10-12 րոպե: Այնուհետև հանել, պիցցայի վրա քերած պանիր շաղ տալ, ևս 5 րոպե դնել ջեռոցի մեջ:
Կատեգորիա:
Խոհանոց
|
Դիտումներ:
770
|
Ավելացրեց:
HaRuT
|
Ամսաթիվ:
19.08.2013
|
|
4 լոլիկ, 1 վարունգ, 1 կարմիր սոխ քաղցր պղպեղ – 1հատ բրինձա ( ֆետա պանիր) – 250 գ ձիթապտուղ – 12 հատ սուսամբար – 1 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղ – 3 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ – 1 ճաշի գդալ
Բանջարեղենը լվանալ, չորացնել: Վարունգը երկարությամբ կիսել, սերմերը հեռացնել, շերտատել: Յուրաքանչյուր լոլիկը 8 մասի բաժանել: Պղպեղի սերմատուփը հեռացնել, քառակուսիներով կտրատել: Սոխը մանր կտրատել: Ցանկության դեպքում բանջարեղենին ավելացնել կես փոքրիկ գլուխ կաղամբ: Պանիրը քառակուսի կտրատել: Աղցանամանի մեջ խառնել լոլիկը, վարունգը, պղպեղը, սոխը, պանիրը, անկորիզ ձիթապտուղները: Վրան կիտրոնի հյութ ցողել, բուսայուղ լցնել: Աղցանի վրա կարելի է աղ ցանել, քանի որ պանրի աղիությունը բավական է:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ
Կատեգորիա:
Խոհանոց
|
Դիտումներ:
665
|
Ավելացրեց:
HaRuT
|
Ամսաթիվ:
17.07.2013
|
|
Բաղադրությունը` օղի, կոկոսի հյութ, նարնջի հյութ, անանասի հյութ, սառույց:Պատրաստման եղանակը` Խառնել օղին և թարմ կոկոսի հյութը (այն ոչնչացնում է ալկոհոլի հոտը և համը), ավելացնել անանասի և նարնջի հյութերը: Այնուհոտև լցնել կոկտեյլները բաժակների մեջ և ավելացնել սառույցը: Ցանկության դեպքում բաժակները զարդարել նարնջի կամ անանասի պճեղներով:
Կատեգորիա:
Խոհանոց
|
Դիտումներ:
777
|
Ավելացրեց:
HaRuT
|
Ամսաթիվ:
05.07.2013
|
| |
|  |
 | |  |
|
| Օրացույց |
| « Նոյեմբեր 2025 » |
| Երկ |
Երք |
Չոր |
Հնգ |
Ուրբ |
Շաբ |
Կիր |
| | | | | | 1 | 2 | | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |
|