Սոխը, սունկը մանր կտրատել և տապակել ձեթի մեջ, ընթացքում համեմել աղով և պղպեղով: Այնուհետև ավելացնել բրինձը, ձուն, օսլան և այնուհետև համեմել աղով և պղպեղով: Ճաշի գդալով վերցնել, գնդիկներ պատրաստել, կոտլետի տեսք տալ, երկու կողմից ալյուրի մեջ թաթախել և տապակել ձեթի մեջ: Կարող եք մատուցել որևէ սոուսի հետ:
Մանր կտրատած հավի կրծքամիսը 3-4 րոպե տապակել ուժեղ կրակի վրա: Կտրատել լոլիկը, պղպեղը, մարինացված վարունգը, սոխը, ձիթապտուղները: Խմորը դնել տապակին, քսել կեչուպ, վրան շաղ տալ սոխը, վրան սունկը, հավի միսը, ձիթապտուղներն ու վարունգը: Վերջում տեղադրել լոլիկն ու քաղցր պղպեղը: Եփել ջեռոցում 180 աստիճանի պայմաններում 10-12 րոպե: Այնուհետև հանել, պիցցայի վրա քերած պանիր շաղ տալ, ևս 5 րոպե դնել ջեռոցի մեջ:
Բանջարեղենը լվանալ, չորացնել: Վարունգը երկարությամբ կիսել, սերմերը հեռացնել, շերտատել: Յուրաքանչյուր լոլիկը 8 մասի բաժանել: Պղպեղի սերմատուփը հեռացնել, քառակուսիներով կտրատել: Սոխը մանր կտրատել: Ցանկության դեպքում բանջարեղենին ավելացնել կես փոքրիկ գլուխ կաղամբ: Պանիրը քառակուսի կտրատել: Աղցանամանի մեջ խառնել լոլիկը, վարունգը, պղպեղը, սոխը, պանիրը, անկորիզ ձիթապտուղները: Վրան կիտրոնի հյութ ցողել, բուսայուղ լցնել: Աղցանի վրա կարելի է աղ ցանել, քանի որ պանրի աղիությունը բավական է: