Բանջարեղենը լվանալ, չորացնել: Վարունգը երկարությամբ կիսել, սերմերը հեռացնել, շերտատել: Յուրաքանչյուր լոլիկը 8 մասի բաժանել: Պղպեղի սերմատուփը հեռացնել, քառակուսիներով կտրատել: Սոխը մանր կտրատել: Ցանկության դեպքում բանջարեղենին ավելացնել կես փոքրիկ գլուխ կաղամբ: Պանիրը քառակուսի կտրատել: Աղցանամանի մեջ խառնել լոլիկը, վարունգը, պղպեղը, սոխը, պանիրը, անկորիզ ձիթապտուղները: Վրան կիտրոնի հյութ ցողել, բուսայուղ լցնել: Աղցանի վրա կարելի է աղ ցանել, քանի որ պանրի աղիությունը բավական է: